01AnimaatioMaking
STOP MOTION

Animaatio on tekniikka, jossa videolla nähtävä liike saadaan aikaan pienin muutoksin kuvattavaan asiaan. Elokuva toteutetaan siis kuva kuvalta.
Kaski Crafts on erikoistunut STOP MOTION animaatioihin.

Rekvisiitta
REKVISIITTA

Elokuvissa, tv-sarjoissa, musiikkivideoissa, teatteriproduktioissa tarvitaan rekvisiittaa näyttelijätyön tukemiseen.
Kaski Crafts voi suunnitella ja toteuttaa tarvittavaa tarpeisto ja lavasteita.

previous arrow
next arrow

Visuaalinen ja käsinkosketeltava sisältö jää mieleen ja luo näyttävyyttä ja tunnettavuutta tarinastasi ja brändistäsi. Me autamme sinua juuri tässä. Kykenemme toteuttamaan haluamasi ilmeen tarpeittesi mukaan, on kyse sitten tarpeistosta tapahtumaan tai graafisen ilmeen luomisesta.

Visuaalinen suunnittelu ja toteutus

Tarvitsetko projektiisi uudenlaista, erottuvaa graafista ilmettä? Haluatko kuvien lisäävän tekstin tehoa? Räätälöimme juuri sinulle tarpeisiisi sopivan paketin.

Animaatiot

Stop-motion animaatio on tekniikka, jossa valokuvista rakennetaan liike. Haluttua objektia liikutetaan hyvin vähän kerrallaan. Jokainen liikkeen vaihe valokuvataan ja kuvat yhdistetään, jolloin objektit heräävät eloon.

Rekvisiitta

Etsitkö tekijää rekvisiitalle? On kyse sitten elokuvasta, musiikkivideosta, televisiosarjasta, tai muusta rekvisiitasta yrityksesi tarpeisiin, kuten tarpeistosta messuille, Kaski Crafts toteuttaa toiveesi.

Copywriter

Luova kirjoittaminen, viestin tiivistäminen, olennaisen poimiminen ja laatiminen ymmärrettäväksi – tästä on kyse.